A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Declaration of _Smarty::display($tpl, $body = true) should be compatible with Smarty::display($template, $cache_id = NULL, $compile_id = NULL, $parent = NULL)

Filename: libraries/_smarty.php

Line Number: 188

Live Music Production - LiveMusic.se

Ulf Olofsson – Varumärkeschef Oddset Svenska Spel

Vi sökte ett äkta Tyrolerband till en kick-off, och kontaktade därför Live Music Production. Vi fick en helkväll med ett drag som överträffade allas förväntningar. Inte bara bandet utan även våra värdar och värdinnor bar äkta Tyrolerklädsel, och musiken kunde definitivt inte varit bättre. Allt fungerade från början till slut, och vi kan bara ge Live Music Production våra bästa rekommendationer.

Lena Fridlund - Affärsenhetschef/Projektledare Forsen Projekt AB

Vi på Forsen ville göra en höstkonferens där man glömmer det gråa och kalla höstrusket där ute. Vår afterbeach på The Beach var en hellyckad kväll som hade allt som en sommarfest skall ha! Efter ett fyra timmars svettande med beachvolleyboll på sandstranden var maten och underhållningen som pricken över i. Bandet som fick oss på topp med sin breda underhållning och höga kvalitet gav oss med råge den puls och energi på festen som vi ville ha. Kort sagt blev det en sommarkväll i oktober man minns länge... :-)

Johan Ireblad - VD TeamLean Ltd / ITMA

Vi har sedan nära 10 år engagerat ensembler från det som nu är Live Music Production då vi sökt levande musik till olika evenemang. Vi har insett att musik och aktiviteter förgyller festens resultat mer än övriga komponenter såsom exempelvis mat och lokal. Vi har fått ett stort förtroende för hur LMP engagerar sig och anpassar sig till sin publik. Allt för att tillgodose förväntningarna hos våra gäster i innevarande stund. Vi har fått se hur tillställningar kan förvandlas till succé.


Med glädje och trygghet ser vi fram mot att använda LMP för kommande evenemang såväl privat som i företagsaktiviteter, då vi sett att resultaten överstiger förväntningarna. Det är dessutom enkelt att arbeta tillsammans med LMP då deras angelägenhet för kundens behov står i centrum för deras verksamhet.


Vi är mycket belåtna kunder och kan därför med trygghet rekommendera LMP.