A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Declaration of _Smarty::display($tpl, $body = true) should be compatible with Smarty::display($template, $cache_id = NULL, $compile_id = NULL, $parent = NULL)

Filename: libraries/_smarty.php

Line Number: 188

Live Music Production - LiveMusic.se

Endast det bästa

Live Music Production Stockholm AB grundades 1993. Bolaget drivs under ledning av kompanjonerna Erik Englund och Mikael Andersson, som sammantaget har en lång tradition inom Management och Musik.

Erik, bolagets VD, har en gedigen bakgrund inom områdena företagsledning, ekonomi, avtal och projektstyrning, och har på fritidsbasis haft otaliga musikuppdrag med sin trio, bl a under cirka femton år ombord på Strömma Kanals charterbåtar.

Mikael, Musikaliskt ansvarig vid LMP, examen från Musikhögskolan år 2001, har även studerat vid The Royal College of Music i Manchester och har utöver detta en bakgrund som yrkesmusiker med inriktning Kammarmusik.

Vår musikaliska bredd

Musikurvalet varierar från klassisk konsertmusik till underhållnings- och dansmusik för alla företagsevenemang, högtidligheter, nöjen och firanden. Det rika utbudet av Levande Musik från en och samma leverantör är unikt till sin bredd och beständigt höga kvalitetsnivå.

Vårt arbetssätt

är att ständigt utöka vårt kontaktnät av musiker inom våra genrer, och vår kunskap om hur våra utvalda musiker framträder. Musikaliskt, sceniskt, tema- och publikrelaterat. Denna kunskap, baserad på helhetsintryck och ställd mot beställarens krav, kan inte förmedlas via demoskivor eller videoklipp. Vår ståndpunkt är att demoavlyssning inte bidrar till ökad säkerhet för kunden, framför allt därför att demoinspelningar är redigerade studioprodukter.

Vårt budskap är att vår know-how utgör garant för kvaliteten i våra förslag.

Vi är särskilt angelägna om att få ställa våra många frågor inför varje evenemang. Vi tillåter oss endast att lyckas varje gång.

Vår specialitet - Enkelt planerade FestPaket i lyxförpackning

Vi kompromissar inte med kvaliteten - vår spets är att bilda band, som vi sätter samman av landets bästa freelancemusiker, bl a inlånade från landets främsta symfoniorkestrar, populära scenshower etc. Vi arrangerar och levererar den genuina musikupplevelsen i ett utsökt meny- och lokalurval. Våra FestPaket står för interaktiv underhållning, spontandans och ett ofantligt drag från inledande mingel till sista da-capo.

Efter många års erfarenhet har vi funnit formerna för vår FestPaket-produktion. Vi har valt de bästa musikerna, de passande menyerna och lokaliteterna - allt genomtänkt och sammanfogat inför en Garanterad Höjdarkväll, oavsett val av FestPaket!

Välkommen att kontakta oss!

Kontakta oss Våra Ensembler / Band