A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Declaration of _Smarty::display($tpl, $body = true) should be compatible with Smarty::display($template, $cache_id = NULL, $compile_id = NULL, $parent = NULL)

Filename: libraries/_smarty.php

Line Number: 188

Live Music Production - LiveMusic.se

Storband

Dansa till de gamla legenderna under swing-and-sweet-epoken till en storbandsmusik som precis återger den genuint instrumentala framtoning vi minns från denna era, men även till låtar som överraskar. Att dansa till ett storband ger en mäktig känsla, som ger positiva vibrationer av att ett så stort band spelar just för dig och din partner. Mellan danserna kan spisaren alltid sitta och lyssna på den fantastiska sången, eller varför inte på en av de eminenta solisterna som improviserar från hjärtat.

Inled gärna kvällen, mellan mingel och bordssittning, med en 30 minuters lärarledd danskurs i Foxtrot och Bugg för att senare få med så många av gästerna som möjligt på dansgolvet!

Kontakta oss

Inspiration

   

Våra Fest-Paket innefattar:

  • Levande Musik
  • Mat
  • Lokal

Tillval:

  • Separat bakgrundsmusik vid mingel, kvällens gäst / scenshow etc
  • Busstransporter

Vi samarbetar med ett exklusivt urval av lokalägare och krögare i Stockholmsområdet, vilket gör att vi kan erbjuda kompletta festpaket i en enda beställning. Då kvaliteten och uppgörelser med alla parter redan är säkerställda behöver beställaren inte ägna tid åt annat än meny- och eventuella tillval.