A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Declaration of _Smarty::display($tpl, $body = true) should be compatible with Smarty::display($template, $cache_id = NULL, $compile_id = NULL, $parent = NULL)

Filename: libraries/_smarty.php

Line Number: 188

Live Music Production - LiveMusic.se

Beachvolleyfest

Detta är en fest i omväxlingens och aktivitetens tecken, där inga hänsyn tas till deltagarnas ålder. Alla får utlopp för sin inneboende energi, såväl i den heta sanden, i den fria gående-bord-miljön, och framför allt i det party-eldorado som obevekligt går igång utan föregående varning. Och den exotiskt varma miljön, som står sig i alla väder, året om, ger en avspänd touch till bandets fenomenala underhållning och gästernas överglidning från beachvolley till spontandans, häng och röj. Detta Festpaket upplever ni på The Beach, Södertälje.

Kontakta oss

Våra Fest-Paket innefattar:

  • Levande Musik
  • Mat
  • Lokal

Tillval:

  • Separat bakgrundsmusik vid mingel, kvällens gäst / scenshow etc
  • Busstransporter

Vi samarbetar med ett exklusivt urval av lokalägare och krögare i Stockholmsområdet, vilket gör att vi kan erbjuda kompletta festpaket i en enda beställning. Då kvaliteten och uppgörelser med alla parter redan är säkerställda behöver beställaren inte ägna tid åt annat än meny- och eventuella tillval.